De locatie

De trouwlocatie (Andaz Hotel Amsterdam) is geselecteerd op basis van ligging, inrichting, kwaliteit van het eten, en professionele en vriendelijke staf. Zoals jullie weten is het bruidspaar gek op eten en willen ze deze liefde hiervoor graag met jullie delen op hun dag door jullie te voorzien van allerlei lekkernijen.

Daarnaast is Amsterdam ook de 'jiaxiang', hometown van Fleur en Sjors, en vinden zij het heerlijk om weer even terug te zijn. Gelukkig is het voor de meesten van jullie ook lekker dichtbij zodat jullie met het fietsje kunnen komen, en naar huis kunnen rollen;)

Het Andaz is gevestigd in het bijzondere pand van de voormalige Openbare bibliotheek aan de Prinsengracht. Uitzonderlijk gelegen in het rijke culturele hart van Amsterdam, wordt het hotel omgeven door het creatieve en dynamische karakter van de bruisende Jordaan en de aangrenzende Negen Straatjes. Alle belangrijke bezienswaardigheden evenals de voornaamste winkel- en zakencentra bevinden zich binnen loopafstand.

Opvallende kenmerken zijn restaurant en bar Bluespoon, en de royale lounge. Daarnaast behoren een spa met sauna en behandelkamers, evenals een volledig uitgeruste 24-uursfitnessruimte tot de aanwezige faciliteiten. Elke ruimte is hierbij uniek en ingericht door de Nederlandse én internationaal geroemde ontwerper Marcel Wanders. Als leidraad nam Wanders een moderne kijk op de Nederlandse geschiedenis.